Navigation Horizontal | Navigation Vertical / Unternavigation | Direkt zum Inhalt

Hauptnavigation:

Inhalt:

 

Jövőképek

Orvostechnika - egy jobb életért!

Az ATMOS MedizinTechnik GmbH & Co KG az orvostechnika példaértékű vállalatává fejlődött, ezáltal a vezetése is nagy figyelmet igényel. A cég sikerében az én szerepvállalásom jelentős volt és meg mindig az! Erre büszke vagyok. A vállalatomat az alábbi kiválóságok jellemzik különösen:

1. Az ATMOS továbbra is tartós növekedési pályán áll. Növekedése a piac többi szereplőjén is túlmutat (Orvostechnika). Az ATMOS meghatározó pozíciót foglal el az általa képviselt 5 szegmensben és a regionális piacokon. A piacvezetőkhöz akarunk tartozni vagyis 1. számú 2 vagy akár 3.

2. Átlag fölötti mértékben innovatív és teljeskörű "piaci ajánlatokkal" rendelkezünk (Termékek és szolgáltatások) ami ügyfeleinket lelkesíti és A versenytársaknak nagy "fejfájásokat" okozni.

3. Az ATMOS nagy nyereséget produkál, így szabadon irányíthatja saját képességeit.

4. Szilárdan állunk, legalább 5 "lábon" (üzleti területen). A szerviz egy önálló üzleti terület, innovatív szolgáltatási termékekkel amelyek jobbak, mint a konkurenciáé.

5. Az ATMOS modern példaértékű "üzleti folyamatok". Folyamataink szervezettségű, nincsenek részlegek.

6. Az ATMOS példaértékű "szervezeti kultúrával" rendelkezik a munkatársak szívesen dolgoznak az ATMOS-nál. A stratégiai irányvonalak célorientáltsága és transzparenciája rendkívül fontosak számunka. Erfolg von dem das Unternehmen und seine Mitarbeiter profitálás - valósággá vált.

7. Az ATMOS márkajelzés világszerte erős "márka" az orvostechnikában amely minőséget és innovációt jelent.

8. Ügyfelek Üzleti partnerek Véleményalkotók Külszolgálat Leányvállalatok és A képviseletek az ATMOS-szal való együttműködés őrbástyái. Eszközeik többek között Megbízhatóság mért rövid szállítási határidők Rendelkezésre állás Információk innovatív termékek elsőosztályú szerviz, stb.

9. Az ATMOS munkatársai magasan motivált, csapatorientált nemzetközi és modern gondolkodású "vállalkozók" akik az ATMOS-ért "tűzbe" mennek. Megfelelő végzettségekkel rendelkeznek. Megbecsült regionális vállalat vagyunk mert vonzó munkahelyeket kínálunk. Ugyanez érvényes minden nemzetközi leányvállalatunkra is.

10. A cég átépítése exportőrből globális vállalattá, nemzetközi munkatársakkal kézműves üzemből iparvállalattá (új optimális "munkafolyamat") jól bevezetve. Az átépítés példaértékű szerelőüzemmé megtörtént. Külső beszállítókat használunk.

 
 
 

Weitere Informationen:

Direct contact

ATMOS HÖR-KA KFT.
Varga Zoltán
Tel/Fax: +36 1 335 6028
Tel/Fax: +36 62 499 477

ZVarga@atmosmed.hu
Contact form

Leaflet

Your leaflet is empty
Oldaltérkép Impresszum Általános szerződési feltételek